Chateau Meiland

Privédetective Sander van Betten probeert zijn werk normaal gesproken een beetje stilletjes te doen. Nu heel Nederland weet dat hij de nieuwe liefde van Erica Meiland is, valt dat nog niet mee. Op Instagram kijkt de kersverse Chateau Meiland-ster naar wat de roddelbladen schrijven en hij vindt het… hilarisch!

Van Betten pakt er op Instagram een paar gossip-bladen bij, en checkt wat ze afgelopen week over zijn relatie met Erica Meiland schreven. Zijn conclusie: “25% klopt! Ik lig in een deuk!”

 

Article continues after the ad

Spanning in Chateau Meiland?

Erica’s dates met Sander spelen een belangrijke rol in het lopende seizoen van Chateau Meiland. Erica bespreekt haar afspraakjes met haar echtgenoot Martien en dochter Maxime, en deze twee doen een moord om de casanova te zien!

Hoewel het hilarische beelden oplevert, vinden sommige kijkers wél dat Chateau Meiland hierdoor een erg ‘gemaakte’ show wordt. En dan zijn er dus nog de roddels…

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

 

Ruzie met Martien?

Sinds de relatie tussen Sander en Erica bekend werd, lijkt er van alles aan de hand te zijn. Eerst klikte het enorm goed met Maxime en Martien, maar kort daarna zou Sander er helemaal niks van menen: hij zou eigenlijk achter Martien aanzitten! Oh ja, en hij had ook een beetje ruzie met Martien.

Nou ja, volgens de man zelf moeten we het nieuws over de familie Meiland met een vrachtwagentje zout nemen.

De Meilandjes verhuizen binnenkort weer van hun woonboerderij in de Achterhoek naar Noordwijk. Daar kochten ze een kapitale villa van de drummer van Kensington. Wat gooooeeeed!