Erica en Martien Meiland

Veronica Superguide strikte Erica Meiland en John Williams voor een vlammende fotoshoot in Fast & Furious-stijl. Natuurlijk vroegen Erica ook naar haar... bijzondere rijstijl in Chateau Meiland, die niet zou misstaan in de Fast-films.

Ik hou wel van doorrijden, ja”, vertelt Erica Meiland in de nieuwste editie van Veronica Superguide. Is dat niet wat zacht uitgedrukt? Ze scheurt regelmatig door de geluidsbarrière heen - al ziet ze dat zelf héél anders.  

Geen wegpiraat

Die status die ik heb door Chateau Meiland, dat ik een of andere wegpiraat ben, is volledig onterecht. Ik rij al 35 jaar schadevrij", legt ze uit. Ze is een beetje teleurgesteld in de reacties van Martien en dochter Maxime. "Het is vooral het gegil van Martien waardoor het zo lijkt. Maar hij of Maxime zal nooit eens zeggen: ‘Goh, Eer, wat heb je die losgeslagen vrachtwagen goed ontweken!’ Altijd maar zeuren...

Article continues after the ad

De Meilandjes in De Slechtste Chauffeur?

Het interview met Erica (lees het hier) staat in het teken van Fast & Furious. John Williams maakte daarbij ook zijn opwachting. Het RTL-icoon heeft als presentator van De Slechtste Chauffeur de nodige Erica's meegemaakt. Check hier ook ons interview met John. Maar eh... hoe tof zou het zijn als Erica eens meedoet aan De Slechtste Chauffeur? “Laten we haar gewoon uitnodigen", stelt John. "En haar man ook. Hilarisch lijkt me dat. Ik weet niet precies of dat allemaal wel mag omdat het een RTL-programma is, maar als SBS6 van hen houdt, laten ze hen ‘vrij’ om mee te doen.

Mogelijk hebben we goed nieuws voor John… dit interview is vóór het fusienieuws van RTL en Talpa afgenomen en het zou ingewijden in ieder geval niet verbazen als Chateau Meiland naar RTL 4 verhuistMartien uitnodigen is echter geheel op eigen risico.

De nieuwe Veronica Superguide ligt vanaf vandaag in de winkel. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland gaat van start op 30 augustus op SBS6. Lees hier alles wat je over seizoen 6 moet weten!


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.