Erica en Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Kluskoningin Erica uit Chateau Meiland neemt geen blad voor de mond als het gaat om hun vertrokken 'huisvriendin' Caroline, die in de beginperiode van hun Franse avontuur nog volop meehielp. "Caroline is een erg ingewikkeld persoon."

Article continues after the ad

Dat vertelt Erica, die momenteel schittert in Kerst op Chateau Meiland, in een openhartig interview met Shownieuws. Het is algemeen bekend dat Martien géén contact meer heeft met Caroline. En dat geldt óók voor Erica. ”Ik heb geen contact met haar, volgens mij is dat hoofdstuk nu afgesloten.”
 

Geen vriendin

Martien leerde Caroline kennen tijdens zijn 'zelfontdekkingsperiode' in Amsterdam, ver voor het Franse avontuur. De twee raakten goed bevriend. Voor Erica zat het natuurlijk anders in elkaar. "Ze was een vriendin van Martien, niet van mij, maar we gingen goed met elkaar om. Wij hadden haar in het gezin opgenomen, maar Caroline is gewoon een heel ander mens dan ik."
 

Ingewikkeld

De wildste geruchten gingen rond nadat Caroline weer terug naar Nederland ging. Ruzie, een burn-out; klopt dit eigenlijk wel? En wat is volgens Erica nu de reden van Caroline's vertrek? ”Ik was toch te direct voor haar, denk ik. Tegen je eigen familie kun je alles zeggen, dat blijft altijd goed, maar Caroline is een erg ingewikkeld persoon." 


Hoe is het nu met Caroline?

De ex-huisvriendin heeft haar leven in Nederland inmiddels weer opgepakt, weet ook Martien. "Ik heb wel vernomen dat dat ze bij een kledingwinkel werkt, dat is overigens niet haar eigen kledingwinkel hoor. Maar ik ben blij voor haar, want in Nederland moet je toch de huur weer betalen", aldus de kasteelheer. "Nu heeft ze werk dat ontzettend goed bij haar past, en dat is prima voor haar."


Kerst op Chateau Meiland is volgende week overigens nog twee keer te zien. Op 23 én 24 december staan er weer nieuwe, hysterische afleveringen klaar op SBS6!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Martien koopt even z'n eigen kerstcadeau... 😂😂😂

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op