chateau meiland martien schrikt van uitbrander erica

In de nieuwste aflevering van Chateau Meiland zagen we hoe Martien Meiland wanhopig probeert de aandacht van Erica te trekken… Zij is echter druk bezig achter haar computer. Wanneer Martien blijft aanhouden, bijt ze daarom pittig van zich af!

Familie Meiland op vakantie

We zagen vanavond in Chateau Meiland hoe de familie Meiland zich opmaakt voor een zomervakantie naar Curaçao. De villa van Erica en Martien kan tijdens die vakantie echter niet zomaar onbewaakt leeg blijven staan. De Meilandjes hebben daarom mensen ingehuurd om op het huis te passen. Terwijl Martien nog druk bezig is met zijn koffer inpakken – zonnebrand, mondmasker, korte broek – staan de oppassers al voor de deur. Erica is echter druk bezig achter haar computer en heeft geen geduld voor een zeurende Martien…

Erica verliest haar geduld

Kom je?”, vraagt Martien. Erica antwoordt dat ze er zo aankomt. Terwijl Martien wacht, legt hij uit dat de huis-sitters nog uitleg moeten krijgen. Daarom is het belangrijk dat Erica even achter haar computer vandaan komt. Martien durft haar echter niet goed een tweede keer te storen: “Ik durf niet eens meer te zeggen: ‘kom je’.” Als het te lang duurt, heeft hij echter geen keus… “Kom je?’, vraagt hij een tweede én uiteindelijk zelfs een derde keer. En dan is de drempel bereikt: “Shut up, zeg”, horen we Erica boos schreeuwen. “Jezus!”  

Article continues after the ad

Uiteindelijk is het maar goed dat Erica zich toch nog even meldt. Martien snapt alle snufjes in hun villa nog niet helemaal… Misschien is het daarom inderdaad wel verstandig dat de familie alwéér gaat verhuizenzelfs als dat een hoop verhuisstress oplevert. Dit keer gaan ze het namelijk helemaal anders aanpakken.

Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.