Eric Corton, Studio Europa

NOS pleziert ons al wekenlang met hun EK-praatjes in Studio Europa. Nu Nederland echter al een week niet meer meedoet, raken de kijkers afgeleid. Zo afgeleid zelfs dat de hapjes op tafel eraan moeten geloven, en dat is met name 'de schuld' van Eric Corton.

Article continues after the ad

De acteur uit Penoza heeft zijn oog namelijk laten vallen op een item op tafel, en daar wil hij toch wat meer over weten.

Grote verbazing

"Oké NOS Sport, ik verbaas me iedere avond al over de 'hapjes' op de tafel. Maar WTF is dit??", vraagt hij zich gekscherend af bij een foto op zijn Instagram. Al snel blijkt dat hij niet de enige is met diezelfde vraag...


Gokje gewaagd

Onder zijn foto stromen de reacties binnen. "Kleurpotloden?" gokt één van zijn volgers erop los. "Ik dacht serieus dat het een Loods 5-decoratie was", aldus iemand anders. En zo gaat het nog wel even door: van pennenbakjes, peutersnacks tot heerlijke zure matten. Kijkers weten niet waar ze het zoeken moeten. Maar de vraag is: wat zijn die gekleurde stengels nu werkelijk? 

 

Uitsluitsel

Leonne Stentler, analist in hetzelfde programma, laat ons niet langer in spanning. "Hahaha hummus! Met daarin komkommer, paprika en een stengel. Veel vragen steeds over de hapjes, maar ze zijn serieus lekker." Kijkers die dus vermoeden dat dit er al weken staat, hebben het mis. "Ja, er wordt zeker van gegeten. Helaas nog niet in beeld. Vooral de planken met brownies en zoetigheid doen het goed." En dat laatste begrijpen we wel! 

Stiekem doet dit vraagstuk ons terugdenken aan de 'Kaasstengel'-rel in RTL Late Night. Weet u het nog?

Studio Europa is vanaf aanstaande dinsdag weer te zien om 20.35 uur op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.