De erfgenamen van de vorig jaar overleden popster Prince zouden in gesprek zijn over een realityshow. Dat meldt de Amerikaanse website TMZ.

Article continues after the ad

Niet eerder uitgebrachte muziek

In de show zouden we te zien krijgen hoe de familieleden van Prince omgaan met het plotselinge overlijden van de zanger. De familie zou ook niet eerder uitgebrachte muziek achterhouden om dit te kunnen gebruiken in de serie.

Deliverence EP

Producer en studiopartner George Ian Boxhill probeerde op 21 april nog een EP met nieuwe muziek van het popicoon uit te brengen. Daar stak de familie van de zanger toen een stokje voor door naar de rechter te stappen. Boxhill had volgens hen niet het recht om de muziek van Prince uit te brengen. Of deze zogeheten ‘Deliverence EP’ wel te horen zal zijn in de realityshow is nog even de vraag.

Purple Rain

Prince overleed vorig jaar op 57-jarige leeftijd aan een onopzettelijke overdosis. Naast zijn muzikale carrière was de zanger ook producer en had hij hier en daar een paar kleine bijrolletjes in films en series. Voor het nummer Purple Rain won hij in 1985 een Oscar. Luister het lied hierboven!