Nieuwe Tijden stopt ermee. Drie seizoenen lang genoten GTST-fans van de spin-off dat om een studentenhuis vol Meerdijkers draaide. De serie startte in 2016 als zomerstop-vervanger van GTST en was vervolgens exclusief te zien op Videoland.

Article continues after the ad

Op Instagram reageren fans in de reacties verdrietig over het einde van de soap. Toch zou het gebrek van een cliffhanger in de slotaflevering een hint geweest kunnen zijn. Zo heeft Sil (Soy Kroon) na een mislukte zelfmoordpoging dankzij zijn ouders weer de kracht om zijn leven op te pakken. Hij vertelt Amy (Holly Mae Brood) dat hij van haar houdt, waarna zij hetzelfde tegen hem zegt. Een happy end lijkt voor de studenten in zicht! We weten nog niet of het stel terugkeert naar Meerdijk in GTST. Maar voordat dat überhaupt aan de orde is, zijn Holly Mae en Soy veel te druk bezig met hun danskunsten in Dance Dance Dance.

Acteur Dorian Bindels maakt in ieder geval wél de overstap van Nieuwe Tijden naar GTST. Echter niet als Jan Jaap, maar als nieuw personage. Hij zal politie rechercheur Daan Stern gaan spelen. 

GTST is vanaf maandag 3 september weer te zien op RTL 4. Steevast om 20:00 uur. De seizoenspremière wordt tevens in de bioscoop uitgezonden.