Aad en Bas van Toor

Allememaggies! Denk jij alles, maar dan ook echt álles te weten over jeugdhelden Bassie & Adriaan? De clown en acrobaat komen nu met een heuse pubquiz om voor eens en voor altijd te bepalen wie nu hun allergrootste fan is!

Article continues after the ad

Zaterdag 30 mei is het zover. Dan komt er vanaf 19:30 uur een livestream op het legendarische Bassie & Adriaan-YouTube-kanaal. Het beste van alles: Robin de robot doet ook mee! En, ook wel leuk: meedoen is gratis!


Pubquiz

De broers Frans en Peter van Reijen, bekend van de populaire YouTube-serie Simsala Saartje, hosten de pubquiz. Zij loodsen de grootste B&A-fans door maar liefst 90 vragen heen. Uiteraard kun je iets winnen: een prijzenpakket en eeuwige roem (duh). Nog een reden om vooral mee te doen: we krijgen exclusieve beelden te zien samengesteld door de officiële archivaris van Bassie & Adriaan.

Coronacrisis

Sinds de coronacrisis schoot het aantal views op het officiële Bassie & Adriaan-YouTube-kanaal door het dak. En dat is hopelijk toch nog een opsteker voor de broers Bas en Aad van Toor. De twee, die wel willen meewerken aan de Tiger King-'opvolger' over illusionistenduo Siegfried & Roy, zitten vanwege hun leeftijd natuurlijk in de 'risicogroep'. Vooral Bas heeft het zwaar door zijn broze gezondheid. Hopelijk kan hij zich toch een beetje vasthouden aan het motto van clown Bassie: 'wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen'.