Spider-Man: No Way Home

Tom Holland is here to stay. Hoewel de Spider-Man-acteur zelf twijfelt of-ie nog wel spinnenmans wil spelen, lijkt Sony-bobo Amy Pascal er al uit te zijn: Tom Holland blijft gewoon in het MCU voor wel drie (!) nieuwe Spider-Man-films!

Article continues after the ad

Nog meer Spidey

Dat vertelt deze hoge pief bij Sony, dat de filmrechten voor Spider-Man 'deelt' met Disney (waardoor-ie in het MCU kan meespelen), aan filmsite Fandango. "Dit is niet de laatste film die we gaan maken met Marvel, en niet de laatste Spider-Man-film", zegt ze over Spider-Man: No Way Home, die in december uitkomt. "We zijn ons aan het klaarmaken voor de volgende Spider-Man-film met Tom Holland en Marvel. We denken aan drie films, en we gaan nu verder met de volgende drie."


Spider-Man-verwarring

Onze Spidey-senses flippen helemaal de pan uit. We dachten na Toms twijfels dat de webslinger het voor gezien zou houden en dat Marvel Studios. een nieuwe Peter Parker zou moeten zoeken, maar dat lijkt dus niet te gebeuren. Alhoewel... het toonaangevende filmplatform The Hollywood Reporter sprak wat insiders binnen Sony die juist claimen dat er nog helemaal geen officiele plannen zijn voor nieuwe Spider-Man-films. Nogal verwarrend dus, maar aangezien Amy Pascal herself het zegt, komt het vast goed.

No Way Home

Eerst nog maar even op No Way Home wachten, de derde solo-film van Tom Holland binnen het MCU. Of, nou ja, echt 'solo' kunnen we het niet noemen. De nieuwste trailer voor de film zat bomvol oude villains uit de andere twee, pre-MCU Spider-Man-films. Naar alle waarschijnlijkheid kruipen ook de andere Peter Parkers, Tobey Maguire en Andrew Garfield, weer in hun strakke spandexpakjes. Mocht de film niet uitgesteld worden vanwege alle corona-ellende, kunnen we een groot feest der Spider-herkenning verwachten!


Spider-Man: No Way Home draait binnenkort in de bioscopen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.