Er werd al volop gespeculeerd, maar Tina Fey, de schrijfster van de film, heeft nu eindelijk het goede nieuws bevestigd. Er komt een Broadway-musical van Mean Girls. That’s so fetch!

Article continues after the ad

Broadway, baby!

Tina Fey is momenteel op tour om haar film Whiskey Tango Foxtrot te promoten en ze heeft al meerdere keren laten vallen dat de langverwachte musical er nu eindelijk aankomt! Fey gaat de samenwerking aan met haar man Jeff Richmond, die componist is. De musical zal een kwalitatief hoogstandje worden. Zo zullen de nummers meer in het straatje van Broadway-klassiekers liggen, dan dat het popnummers zijn. 

Nederland

De iconische film uit 2004 was eigenlijk al lang toe aan een vervolg op de bühne. Met de komst van de musical worden er dan ook heel wat gebeden verhoord. Toch zullen we hier in ons koude kikkerlandje een beetje geduld moeten hebben. De musical zal in de herfst van 2017 aanvankelijk alleen in Amerika te bewonderen zijn. Maar wij durven wel te wedden dat deze musical ook snel naar Nederland komt.

Mean Girls

In Mean Girls verhuist Cady van Zuid-Afrika naar Amerika, waar ze zich op haar nieuwe school aansluit bij een groep populaire meiden: de Plastics. Wanneer ze verliefd wordt op de ex van de leidster van de Plastics, ontstaat er behoorlijk wat vijandigheid tussen de meiden. Je kunt wel raden waar de titel van de film vandaan komt.