Nieuws in de categorie 'nog nooit over nagedacht maar nu denken we aan niets anders meer': de allerbekendste kat en muis óóit, Tom en Jerry, krijgen een eigen live-actionfilm!

Article continues after the ad

We kunnen wel stellen dat iedereen in zijn jeugd wel een keertje Tom en Jerry heeft gezien. En ons jeugdsentiment krijgt binnenkort een keiharde impuls met deze live-action film over de iconische kat en muis. Eerder vochten de twee aartsrivalen het al uit in talloze animatiefilms en -series van Hanna-Barbera. 

Ride Along?!

De regisseur is een, euhm, interessante keuze: Tim Story, van de Kevin Hart-hit Ride Along, zo meldt Screenrant. Hij stond ook achter de camera bij de ultieme floppers Fantastic Four (2005) en het vervolg met de oh zo originele naam Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer. Dat belooft wat! 

Live-action-verslaving

Animatiefilms en -series die een 'echte' make-over krijgen is Hollywoods nieuwste verslaving. Niet dat we klagen, Disney, een live-action-junkie, bewees eerder met The Jungle Book en Beauty and the Beast al dat het kan. In 2019 komt er nog een shitload aan nieuwe live-action-knallers aan, met Aladdin en The Lion King.

Het is nog niet bekend wanneer de Tom en Jerry-film uitkomt.