Terwijl we nog in spanning wachten op het laatste seizoen van de grootste serie ter wereld, is er zojuist een reünie-special van Game of Thrones aangekondigd! En dat betekent dat de grootste sterren van The Seven Kingdoms, of ze nog leven of niet, écht weer samen op je beeldscherm zullen verschijnen.

Article continues after the ad

 

Het nieuws van de reünie werd als eerst bevestigd door Sean "Ned Stark" Bean in een interview met The Hollywood Reporter: "Het was voor seizoen acht, het laatste seizoen. Dus besloten ze om alle personages bij elkaar te laten komen in Belfast voor een grote show en Conan O'Brien presenteerde de avond", zei Bean.

Maarrrrrr...

HBO bevestigt het feestje nu. En dat betekent dat we dus 'ergens in 2019' kunnen genieten van een reünie-special, met hopelijk alle GoT-personages onder leiding van Conan O'Brien. En misschien spring je nu van enthousiasme een gat in de lucht; ga nog eventjes zitten. Je kunt het spektakel namelijk alleen aanschouwen als je een dvd-set van alle seizoenen aanschaft. Op de box, die ergens in 2019 te koop zal zijn, vind je de reünie als extraatje. En klein gokje: die box kost je vast een rib uit je lijf.

 

Maar goed. Voordat we over een reünie kunnen nadenken, moeten we eerst nog wachten tot we in april zes ellendig lange afleveringen van Game of Thrones seizoen 8 kunnen zien. Begin maar met aftellen!