In de volledige trailer van Transformers: The Last Knight duiken we in de verborgen geschiedenis van de Transformers. En dat belooft een groots visueel spektakel bomvol actie!

Article continues after the ad

Verborgen geschiedenis

In Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. In de nieuwe trailer krijgen we hiervan alvast een voorproefje met spectaculaire flashbacks naar de middeleeuwen!

Oorlog

Ook lijkt Optimus Prime overgelopen te zijn naar ‘the dark side’. In de trailer vecht hij tegen zijn eigen vrienden. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. 

Nog één keer Bay aan het roer

In de vijfde en laatste Transformers-film van Michael Bay spelen verder onder anderen Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro en Stanley Tucci een rol en met John Goodman als de stem van Hound. 

Transformers: The Last Knight draait vanaf 22 juni in de bioscoop!