Jorney en Odim, Ex on the beach

Even leek het erop dat Odim en (de zwangere) Jørney, deelnemers uit het afgelopen seizoen Ex On The Beach: Double Dutch, elkaar niet konden luchten of zien. Maar niets is minder waar. De twee lijken in Jørneys nieuwste vlog weer helemaal hoteldebotel op elkaar.

Article continues after the ad

Hun liefdesavontuur kent dan ook de nodige ups en downs.

Eerdere breuk

Het is namelijk pas een maand geleden dat de veelbesproken deelneemster uit Ex On The Beach bevestigde dat de liefde over was. "Het is momenteel allemaal een beetje zwaar, maar het komt wel goed", vertelde ze toen openhartig haar volgers. "Odim en ik zijn inderdaad niet meer bij elkaar. Jullie hoeven geen berichten meer te sturen dat we samen moeten komen, want dat gaat absoluut niet meer gebeuren."

Zwanger van Odim

Ook toen de realityster onthulde in verwachting te zijn van Odim, was er van liefde tussen de twee nog geen sprake. "Het is inderdaad zo dat we elkaar momenteel niet zien vanwege omstandigheden", hield Jørney vol. "Wij moeten ook als stel gaan kijken hoe we nu verder gaan met elkaar. Ik hoop dat we eruit komen en dat zal even tijd nodig hebben."


Liefdesreünie in Oostende

Wat er in de tussentijd precies is gebeurd, is niet duidelijk. Maar in haar nieuwste vlog springen de vonken er weer vanaf. Ze brengen samen een romantisch weekendje door in het Belgische Oostende. Ze halen een ijsje, rijden over de boulevard en aan een kusje of knuffel geen gebrek. Bekijk die zoetsappige beelden hieronder! 

We moeten natuurlijk nog voorzichtig zijn of ze echt samen zijn: het kan zomaar zijn dat Jorney een tripje down memory lane maakt op haar YouTube-kanaal. Vooralsnog hopen fans op het beste. "Wat een leuk koppel zijn jullie. Liefde voor jullie", valt te lezen onder de video.

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7 gemist? Je vindt de afleveringen op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.