Ex On The Beach: Double Dutch deelnemer Lesley

Lesley heeft grootse plannen na haar deelname aan Ex On The Beach. Naast een OnlyFans-account, staat ze binnenkort in de schijnwerpers. Lesley stapt de bühne op!

Ze zet haar carrière voort op het toneel en is daar te zien in een show van De Warme Winkel. De theatergroep krijgt nationaal en internationaal steeds meer bekendheid. De voorstelling waar Lesley aan meedoet, heet Een oprechte ode aan de ironie.

Realityshows

Ze zal het podium delen met meerdere sexy sterren uit realityshows. De theatergroep trekt zich namelijk terug op een ver eiland ‘met grote cultuurhistorische waarde’. De groep vraagt zich af: “Waarom kijken er zoveel hoogopgeleide mensen naar programma’s als Temptation Island en Ex On The Beach?

Article continues after the ad

Kaartjes

Wil je Lesley zien in de show? Die voorstelling loopt van 28 oktober t/m 8 december door heel Nederland. Meer informatie vind je op de website van De Warme Winkel.

Ex On The Beach

Het afgelopen seizoen had nog een lange nasleep. Zo raakte Lesley gewond na een voedselgevecht met Shani. Ook Dusty zit in een moeilijke periode. Hij raakte in coma door een scooterongeluk, maar inmiddels is hij buiten levensgevaar. Gelukkig kwam er ook nog goed nieuws uit EOTB: Jørney en Odim worden ouders!