Ex On The Beach: Double Dutch deelnemers Jørney en Davey

Ex na ex spoelt aan op het strand in Ex On The Beach: Double Dutch en in de laatste aflevering was het de beurt aan Jørneys former lover Davey. De blondine barstte meteen in tranen uit, maar waarom eigenlijk?

In de aflevering werd al duidelijk dat de twee elkaar niet zomaar kennen van een wilde onenightstand. Jørney, die vorige week uithaalde naar EOTB-Shani, en Davey waren zo’n vier jaar samen. Ze woonden bij elkaar, komen uit dezelfde stad en gingen op vakantie. In YouTube-serie Hij Zei, Zij Zei van MTV vertellen ze over de reden van hun breuk.

Drie, vier of zeven keer?

Davey is lekker kort door de bocht. “Het is uitgegaan tussen mij en Jørney, omdat ik vreemd ben gegaan.” Ze vertelt dat zij daardoor de boeman was, terwijl hij juist de breuk had veroorzaakt. “Davey is zeven keer vreemdgegaan met mijn vriendinnen.” Dit klopt niet helemaal volgens Davey. Hij houdt het bij drie of vier keer, maar misschien is hij gewoon de tel kwijtgeraakt.

Article continues after the ad

Vriendschappen

Ik wist dat een vriendin van Jørney ook wel een oogje op mij had, dus ik dacht: waarom niet,” onthult Davey. De blondine vertelt openhartig dat dit haar veel vriendschappen kostte. “Ik heb mezelf daardoor heel erg geïsoleerd van de meiden. Dat is heel lastig voor mij geweest.

Toxic relatie

Zo’n toxic relatie wil Jørney niet meer. “Ik vond het toen heel moeilijk, want ik kon niet zonder hem leven. Het is dom van mij dat ik steeds bij hem bleef, maar dat is een les die ik nu heb geleerd.” We bespraken EOTB ook in onze podcast Bankplakkers. Check hier de aflevering!

Ex On The Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21:30 uur te zien op MTV. Iedere dinsdag komt de nieuwste aflevering op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.