Ex On The Beach: Double Dutch deelnemers Lesley en Shani

De fittie tussen Ex On The Beach: Double Dutch-sterren Lesley en Shani krijgt nog een staartje. Lesley heeft namelijk een flinke wond in haar gezicht ‘vanwege’ Shani.

Op haar Instagram Story’s vertelde Lesley dat ze afgelopen weekend met alle EOTB-originals (de deelnemers die niet als ex de villa inkwamen) op een feestje was. “Tijdens een spelletje kregen Shani en ik de opdracht om een voedselgevecht met elkaar te houden. Tijdens dat voedselgevecht heeft ze, zoals ze zelf zegt, per ongeluk een stenen schaaltje in mijn gezicht gegooid.” Ouch…

Ziekenhuisbezoek

Lesley moest naar het ziekenhuis om de wond dicht te laten plakken. “Verder gaat het goed met mij. Ik hoop dat het litteken mee gaat vallen.” Shani krijgt inmiddels veel haatberichten naar haar toegegooid. Dat is te lezen op het account van roddelkoning ‘Fawry not Sawry’.

Article continues after the ad

‘10 centimeter van elkaar af’

Op haar eigen Instagram legt Shani, die ook al ruzie had met EOTB-Jørney, het verhaal uit. “We zaten tien centimeter van elkaar af”, liet ze weten. “Ik wilde saus uit een potje halen maar had per ongeluk ook het potje mee. Ik wist überhaupt niet dat ik haar had geraakt. Ik heb haar een dag daarna nog gebeld om mijn excuses aan te bieden en te vragen of alles oké was.

Voedselgevecht 2.0

De twee hebben nou niet de meest gezellige geschiedenis samen. In de villa was namelijk ook al sprake van een ‘voedselgevecht’ toen Shani het klokhuis van een appel naar Lesley gooide. Toch was het dit keer nooit de bedoeling om Lesley pijn te doen. “Denk allemaal wat jullie ervan willen denken. Ik en de mensen die erbij waren weten hoe het ging.

Wil je meer lezen over ruzies en drama in EOTB? Hier vind je de 8 gekste deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch.