Tooske Ragas

Presentatrice Tooske Ragas deelde vandaag verdrietig nieuws op Instagram. Haar broer Pieter-Jan is recent overleden en werd vandaag begraven.

“Deze stralende woensdag hebben we mijn lieve, unieke, sterke broer begraven. Mijn hart zal nooit meer hetzelfde zijn, maar ik vertrouw erop dat liefde sterker is dan dood. Ook morgen komt de zon weer op”, meldt Tooske op Instagram.

Haar oudere broer Jan-Pieter werd geboren met Downsyndroom, en had de laatste tijd ook de ziekte van Alzheimer. De coronacrisis hakte er zwaar in bij Jan-Pieter, omdat hij niet meer naar zijn werk op de kinderboerderij kon én zijn familie amper kon bezoeken.

Article continues after the ad

Sterkte voor Tooske

De laatste maanden liet Tooske via Instagram weten dat het snel minder goed ging met Pieter-Jan. De presentatrice kreeg enorm veel lieve reacties op haar post. Chantal Janzen wenst haar en haar familie veel kracht toe, net als Heleen van Royen en Britt Scholte.

De oud-TMF-veejay is tegenwoordig gastpresentator van Koffietijd, en tot voor kort te zien in 5 Uur Live. Recent werkte ze mee aan het vierde seizoen van de Nickelodeon-serie Hunter Street. Vorig jaar was ze één van de smaakmakers in Dancing With the Stars, tot ze om onbegrijpelijke redenen werd geëlimineerd. Onterecht!