Bridget Maasland, spijt, relatie André Hazes

Het gaat carrière-wise even wat minder met RTL Boulevard-ster Bridget Maasland: ze scoort niet bepaald goed op RTL 4 en krijgt nu ook te maken met een domper rondom haar woonwinkel The Melting Pot.

Article continues after the ad

Het Insta-account van de Amsterdamse winkel, die ze runt met haar ouders Elly en Frits én broer Bryan, is namelijk gehackt.

Gehackt

Instagram is natuurlijk een belangrijk uithangbord voor élke winkel. Maar Bridget en haar familie moeten het nu helaas zonder zien te stellen. Ze kwamen er gisteren achter dat het account slachtoffer is geworden van een hacker. Wie nu de Melting Pot-Insta wil checken, ziet dat het account al uit de lucht is gehaald.

Reddingsactie

Hopelijk voor Bridget blijft de schade binnen de perken, maar dat is nog allerminst zeker. "We hebben nu contact met Facebook of er nog iets te redden valt", zo schrijft ze in een post op haar eigen Insta-pagina. Helaas zit er enige tijd tussen voordat Bridget, Elly, Frits en Bryan te weten komen of ze hun originele account überhaupt nog kunnen gebruiken. Wij beginnen alvast met duimen!

"Woensdag weten we pas of dit gaat lukken. Laten we hopen dat we niet alles kwijt zijn 🥺"