Dat Patrick Stewart meedeed aan een nieuwe Star Trek-serie wisten we, en nu weten we ook dat de show volgend jaar verschijnt.

CBS maakte dat bekend op de UBS Global Media And Communications Conference. Een titel heeft de serie nog niet, maar Patrick Stewart is in elk geval van de partij! De show verschijnt eind 2019.

Patrick Stewarts Jean-Luc Picard is één van de meest geliefde personages uit het Star Trek-universum. Stewart speelde de empathische, doch stoere, Starfleet-kapitein in Star Trek: The Next Generation, en de films Generations, First Contact, Insurrection en Nemesis. Zijn populariteit wordt enkel geëvenaard door Captain Kirk en Mr. Spock; Star Trek-fans discussiëren vaak (en lang) over wíe nu eigenlijk de beste kapitein is.

Waar de nieuwe serie precies over gaat is niet duidelijk, maar volgens geruchten speelt hij op de roemruchte Starfleet Academy. Deze ruimtevaartschool leidt jongeren op om het heelal te doorkruisen. Als de geruchten kloppen is Picard geen kapitein meer, maar doet hij het wat rustiger aan als leraar/rector van het instituut. Wie wil er nu niet zo'n kalme, begripvolle maar óók mannelijke docent hebben?

Discovery

De nieuwe serie met de oud-kapitein van de USS Enterprise verschijnt volgend jaar nog op CBS All Access. Het ligt voor de hand dat we de serie eind 2019 op Netflix kunnen zien, net als Star Trek: Discovery.

Over Discovery gesproken: deze grimmige variant op het Star Trek-universum keert op 18 januari terug, in het tweede seizoen.

 

De verhaaldetails zijn nog vaag, maar we weten wel dat Christopher Pike (de originele kapitein van de Enterprise) een grote rol speelt. Daarnaast wordt een bekende Vulcan geïntroduceerd: Mr. Spock! Het worden mooie tijden voor Trekkies.

Count Olaf haalt nog één keer al zijn vermommingen uit de kast! Krijgt de gemene schurk eindelijk de Baudelaire-kinderen te pakken? Check de trailer van het laatste seizoen van A Series Of Unfortunate Events!

Het zal je gebeuren: je ouders verdwijnen en laten je een gigantische erfenis na… en je geflipte oom doet alles om die poet in handen te krijgen!

In het derde seizoen van ASOUE, dat de laatste vier boeken behandelt, ontdekken we eindelijk het lot van de Baudelaire-kinderen. Ontsnappen ze eindelijk aan hun gestoorde oom? Worden ze voer voor de haaien? Of… allebei?

 

Unfortunate…

Neil Patrick Harris liet eerder dit jaar al weten dat het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events het laatste is. De makers besloten om de structuur van de boeken zo veel mogelijk te volgen, en aangezien ze binnenkort allemaal behandeld zijn is het over en sluiten… Jammer, want de serie was behoorlijk populair!

Natuurlijk zijn er nog wel mogelijkheden voor een eventuele spin-off. Lemony Snicket (de schrijversnaam van Daniel Handler) schreef óók de boekenserie All The Wrong Questions, die gaat over zijn werk voor de geheime V.F.D-organisatie.

De ster van A Series Of Unfortunate Events, Count Olaf, speelt in deze boekenreeks geen rol van betekenis… Dat we Neil Patrick Harris terugzien als ‘crimineel genie’ is helaas onwaarschijnlijk.

Het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events is vanaf 1 januari te streamen op Netflix.

Een of andere Netflix Amerika-medewerker had zijn dag niet óf haat Gossip Girl héél erg. Op twitter buitelt iedereen over elkaar heen en gaan mensen aan de haal met de hilarische, maar keiharde nieuwe versie van de beschrijving bij Gossip Girl.

Het is alweer zes jaar gelden dat de wereld er ein-de-lijk achter kwam wie nu die Gossip-blogger was tussen alle New Yorkse elite en sindsdien zitten we in een Gossip Girl-loos zwart gat. Netflix Amerika duwt ons er nu een stukje verder in met een snoeiharde nieuwe beschrijving. En het is nogal pijnlijk.

Savage

Comédienne Lane Moore zag de bitchy beschrijving voor het eerst en die deelde ze meteen op twitter. “Netflix: ‘let’s get someone who fuckin hates Gossip Girl to write the description of Gossip Girl’”, zo schreef ze erbij.
 


Unreasonably attractive

Deze chagrijnige medewerker heeft ergens wel een punt: de jongens en meiden uit de show zijn bijna zonder uitzondering véél te knap en aantrekkelijk. En ja, het zijn eigenlijk ook een stelletje verwende nesten. Dit was juist wat de serie mede zo lekker maakte dus… stop, Netflix Amerika!
 


Dan komt terug!

Fans van Dan Humphrey kunnen binnenkort opnieuw genieten van deze superknappe dude. Hij speelt namelijk een stalker in de nieuwe, zwoele hit van dit moment: thrillerserie YOU. Nog beter nieuws: hij komt op 26 december naar Netflix én er komt een tweede seizoen!