Fotograaf
Matt’s Beddenbioscoop
Eerste beddenbioscoop in Nederland

Ben je die popcornkruimels in je eigen bed helemaal zat na een filmavondje? Dan hebben we goed nieuws! Nu de bioscopen hun deuren weer opengooien, opent ook de eerste beddenbioscoop van Nederland, waar die kruimels helemaal geen donder uitmaken.

Je kan van 7 tot 23 juni een bezoekje brengen aan deze speciale bios. Het Theater Amsterdam in de Houthavens wordt omgebouwd, zodat jij languit de nieuwste films, misschien wel Cruella of Nomadland, op het grote scherm kan kijken. Het eten wordt zelfs aan je bed geserveerd.

‘Tijd voor iets speciaals’

De beddenbioscoop is het idee van Joep Verbunt, eigenaar van het matrassenbedrijf Matt Sleeps. “Na meer dan 200 dagen aan huis gekluisterd, vonden wij het tijd voor iets speciaals. Tegelijkertijd hebben we allemaal ervaren dat er eigenlijk geen comfortabelere plek is dan je bed om een film te kijken.

Article continues after the ad

Reserveren

Vanaf 1 juni om 15:00 uur kan je via de website een plekje reserveren. Het kost wel wat meer dan een regulier bioscoopkaartje, want je moet zo’n 45 euro neertikken. Er draaien de hele dag films en voor zorgverleners zijn er zelfs speciale voorstellingen. Zij kunnen gratis een bed reserveren na het zware jaar dat ze hebben gehad. Wij klimmen alvast uit ons bed voor een bezoekje aan de beddenbioscoop!

Kan jij ook niet wachten tot je weer voor het witte doek zit? Check hier 5 vervelende dingen die we missen aan de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.