Bryshere Gray, Empire

Bryshere Gray, bekend uit de populaire serie Empire, is gisteren gearresteerd. Hij wordt beschuldigd van huiselijk geweld door zijn vrouw.

Heftige verwondingen

Bryshere's vrouw zocht hulp bij iemand in een tankstation, die hierna de politie voor haar belde. Ze vertelde hem dat ze urenlang was mishandeld door haar man en zelfs bijna flauwviel toen Gray haar wurgde. De vrouw had zichtbare verwondingen en is afgevoerd naar het ziekenhuis om daar verder behandeld te worden.

Weigeren mee te komen

De politie reed naar het huis van de Empire-acteur om hem te arresteren, maar Bryshere weigerde mee te komen. Na een hele nacht te hebben onderhandeld, kwam de acteur uiteindelijk naar buiten maandagochtend en werd hij gearresteerd en meegenomen. 

Article continues after the ad

 

Hakeem Lyon in Empire

Bryshere Gray werd bekend door zijn rol als Hakeem Lyon in Empire. En hij heeft wel indruk gemaakt! Hij werd genomineerd voor een BET en een Teen Choice Award voor zijn prestaties in de serie. Hakeem Lyon is de jongste zoon van Lucious and Cookie Lyon (Terrence Howard en Taraji P. Henson) en een rapper met een veel te grote obsessie met beroemd worden.