RTL Boulevard

Vandaag werd bekend dat misdaadverslaggever Peter R. De Vries is overleden. Zijn collega’s van RTL Boulevard herdachten hem in een speciale uitzending. Kijkers keken geëmotioneerd én met diep respect naar de collega’s van De Vries.

De uitzending opende met een emotionele mededeling van Viviënne van den Assem, die het verschrikkelijke nieuws nogmaals herhaalde: “Peter R. De Vries is overleden.”

Viviënne van den Assem: “Het moge duidelijk zijn: het is een uitzending waarvan we hoopten dat we hem nooit zouden maken. Ik vind het ontzettend verdrietig, het is een dierbare collega, maar ook een geliefde van iemand; een vader van twee kinderen; een opa is er niet meer. We kennen Peter als iemand die zijn beste beentje voor zet voor de goede zaak en voor andere mensen opkomt.”

Article continues after the ad

Haar collega Luuk Ikink voegde er aan toe: “Het was al bizar en nu is het helemaal ongelooflijk. Ik ben eigenlijk al de hele dag sprakeloos. Er is totale ontreddering, en als dat bij ons als zo is, hoe is het dan voor zijn familie en kinderen? Bij iedereen komt het ontzettend hard aan, het is echt een mokerslag."

 

RTL Boulevard raakt kijkers

Ook Marc van der Linden haalde herinneringen op aan De Vries: “We hadden het gevoel dat hij er altijd was. Hij was in zijn aanwezigheid zo vertrouwd. Hij was soms chagrijnig maar we hebben ook ontzettend met hem gelachen.” Albert Verlinde: “In wat voor kutfilm zijn we terechtgekomen? We zijn geen familie, maar we zijn zijn tv-familie. Als hij na een zware dag hier kwam, dan vond hij de luchtigheid ook wel gewoon lekker.”

Kijkers waren al geschokt door het overlijden van Peter R. De Vries en de uitzending van RTL Boulevard kwam hard binnen.

Peter R. De Vries overleden

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries overleed vandaag nadat hij vorige week werd neergeschoten in Amsterdam. De Vries werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, kort daarna werden meerdere verdachten aangehouden.

Peter R. De Vries bleef volgens zijn familie tot het einde vechten, maar kon deze strijd niet winnen. Hier lees je veel meer over de roemruchte carrière van de misdaadverslaggever.