Monique Westenberg, André Hazes

De afgelopen jaren heeft Monique Westenberg niet zulke fijne decembermaanden gekend… Ze kijkt echter wel uit naar de komende kerst, die ze samen met haar gezin gaat doorbrengen!

"Veel dierbaren verloren en verdriet gehad"

Monique Westenberg blikt op Instagram terug op een bewogen periode. De afgelopen jaren waren de decembermaanden namelijk niet altijd even leuk voor de vriendin van André Hazes: “De afgelopen jaren waren de decembermaanden voor mij helemaal niet fijn, veel dierbaren verloren in deze maand en veel verdriet gehad.”

 

Article continues after the ad

 

André en Monique samen in 2020

Monique doelt met haar bijschrift onder meer op het verlies van haar stiefmoeder en oma Corrie. Ook moest ze de feestdagen van 2019 doorbrengen zonder André… Gelukkig lukte het haar afgelopen jaar om haar verdriet een beetje een plekje te geven. Zodoende kijkt ze uit naar de kerst die ze samen met haar André en hun zoontje Dré gaat doorbrengen! “2020, het jaar met een prachtig engelengetal, was een jaar van verwerken, met veel liefde om me heen. Thuis! Ik denk dat ik me daardoor zo verheug op de laatste dagen van dit jaar, om samen met mijn gezin 2020 te omarmen. Ondanks de Covid-situatie heeft het ons drie heel veel moois gebracht”, aldus Monique.

Laten we hopen dat 2021 ook een mooi jaar wordt voor Monique en André… En voor ons! Wij hebben namelijk wel oren naar die tv-show voor het duo!