De cast van Modern Family is weer samen voor het allerlaatste seizoen! Meerdere acteurs deelden leuke kiekjes op Instagram van hun eerste werkdag terug. 

Article continues after the ad

Knallend het jaar uit

Sofia Vergara postte een aantal foto’s van de set tijdens wat lijkt op een kerst of Oud & Nieuw opname. Wij zijn, net zoals de cast, ook zeker klaar voor het nieuwe elfde seizoen! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We r ready for the new season!!!😍😍😍 all new Modern Family in September!💃🏻💃🏻💃🏻

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

Zoek de verschillen

Onder andere Jesse Tyler Ferguson (Mitchell Pritchett in de serie) deelde een groepsfoto van het eerste en het laatste seizoen. Het verschil van 10 jaar is duidelijk te zien, vooral aan de opgegroeide kinderen. 

 

Kleine meisjes worden groot

Audrey Anderson-Emmons, die de dochter van Cam Tucker en Mitchell Pritchett speelt, is een van de acteurs die op de set is opgegroeid. Ze begon als 4-jarige en is 7 jaar later al een echte tiener. Ook zij deelde een vergelijkingsfoto met haar onscreen-papa Jesse. 

 

Hoe voel jij je?

Eric Stonestreet was net zo enthousiast als zijn personage Cam en overviel al zijn collega’s met de vraag: “Het is de eerste dag van het laatste seizoen, hoe voel je je?”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s the first day of the last season of Modern Family. #season11 #modernfamily

A post shared by Eric Stonestreet (@ericstonestreet) on

 

Het elfde seizoen van Modern Family is vanaf september te zien in Amerika. Het is nog niet bekend wanneer het slotstuk in Nederland op de buis komt, maar het wordt in elk geval uitgezonden op Comedy Central en een deel staat op Netflix. Tot die tijd kan je alvast genieten van de beste Modern Family-momenten tot nu toe!