De Bachelorette

Er zijn nog maar zeven mannen over die strijden om het hart van De Bachelorette Gaby Blaaser. Het wordt steeds competitiever en er komen gevoelens in het spel. Wie werd er in deze aflevering weggestuurd met tranen in zijn ogen? 

Geen meisje meer

Gaby begon haar liefdesavontuur met 18 hunks. Maar na een hoop romantische en doodenge dates plus de nodige jaloezie is dit al afgeslankt tot zeven potentiële liefdes. De rozenceremonie van gisteren werd daarom iets persoonlijker gemaakt. De mannen moesten één voor één bij De Bachelorette langskomen, waar ze te horen kregen of ze er met een roos vandoor gingen of niet. 

Dat ging niet bij iedereen even soepel. Volgens Gaby wordt ze niet als een vrouw behandeld door Kasper en twijfelt ze er daarom over hem een roos te geven. "Soms vergeet je misschien dat ik een vrouw ben van 33 en geen meisje meer. En ik wil graag behandeld worden als een vrouw." Kasper weet haar toch te overtuigen en gaat er met een roos (en hartkloppingen) vandoor. 

Article continues after the ad

Tranen

Maar wie zien we volgende week dan niet meer terug? Dat is de oh zo vrolijke Ritchie. Gaby geeft aan dat ze waarschijnlijk toch niet de vrouw is voor hem en hij niet de man voor haar. Dat komt bij Rithcie hard aan en hij neemt met tranen in zijn ogen en pijn in z'n hart afscheid van Gaby en de mannen. En toen waren het er nog maar zes...

Er wordt gekust! (en niet met Joey)

Gelukkig had de aflevering van gisteren ook wat hele intieme momenten. Gaby neemt Jordy (die met die bekende moeder én tante) mee voor een romantisch diner. En ja hoor! Er wordt weer gekust! Van de jaloezie van vorige week is niets meer te merken en Jordy is heel zeker van zijn zaak. "Ik denk dat Joey nu ver achter mij ligt". Wordt hij dan de nieuwe liefde van Gaby?

In de aflevering van volgende week komen de ouders van Gaby langs om de mannen eens flink aan de tand te voelen. We zijn benieuwd!

De Bachelorette is elke woensdag op Videoland te zien!