The Voice Kids op RTL 4

Zojuist zijn in de Sing Offs bepaald welke vier kandidaten doorgaan naar de finale van The Voice Kids 2021. De coaches en kandidaten stonden voor een loodzware opgave… En dat betekent torenhoge emoties!

Een loodzware halve finale

Het was vanavond tijd voor de halve finale van The Voice Kids 2021. Elke coach mocht uiteindelijk slechts één kandidaat meenemen naar de finale. Er moesten dus heel wat talenten afvallen… Als eerste waren de kandidaten van Ilse de Lange aan de beurt. Zij laat haar keuze vallen op Faela. Na haar moest nieuwbakken coach Snelle aan de bak. De keuze van de rapper viel op Marc Floor. Snelle had het er duidelijk moeilijk mee… De emoties liepen echter pas echt hoog bij de kandidaten van Ali B.

'Je raakt ons allemaal zo erg'

Ondanks dat Emma nog piepjong is, weet ook zij de coaches van The Voice Kids omver te blazen met haar vertolking van het nummer Warrior. “Ik moet weer huilen”, zegt Sanne Hans. "Het is zo mooi", vult Ilse aan. "Jeetje." De rest van de coaches kijkt met verdacht glimmende oogjes toe. Niemand lijkt te weten wat te zeggen... Ali B verbreekt uiteindelijk de stilte:  "Het liedje is je zo op het lijf geschreven." Sanne vult aan: "Je raakt ons allemaal zo erg, op zo’n mooie manier. Dat kan bijna niemand." Het mag geen verrassing zijn: Emma gaat uiteindelijk door naar de finale. En dan ten slotte nog huilebalk Sanne. Zij neemt Soufiane mee naar de finale.

Article continues after the ad

Dit zijn de finalisten van The Voice Kids 2021

We zetten de finalisten ten slotte graag nog even voor je op een rijtje:

  • Faela - team Ilse
  • Marc Floor - team Snelle
  • Emma - team Ali B
  • Soufiane - team Sanne

We zijn benieuwd of Angela de Jong zich wél in deze keuzes kan vinden

Zien welke van deze vier kandidaten er uiteindelijk met de titel vandoor gaat? De spannende live finale van The Voice Kids is volgende week vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.