Fotograaf
BrunoPress / BNNVARA
Emma Wortelboer in Tik M Aan van BNNVARA

Vanavond gaat Tik M Aan van start. Maar Emma Wortelboer heeft grotere ambities dan haar eigen zaterdagavondshow!

In een uitgebreid interview met het AD vertelt Emma de Boer over haar toekomstplannen. En daarbij steekt de jonge diva haar ambities niet onder stoelen of banken! “Ik wilde altijd bij de tv werken, nu wil ik zo goed mogelijk worden”, aldus Wortelboer. Om haar dromen uit te laten komen, heeft de BNNVARA-presentatrice niet het minste rolmodel uitgekozen. “Als Linda de Mol. Ja echt, die kant wil ik op.”

Article continues after the ad


Eurovisie Songfestival

Emma Wortelboer roept sinds haar roemruchte optreden op het Eurovisie Songfestival nogal uitgesproken reacties op. De finaliste van De Slimste Mens laat zich echter niet zo snel van haar stuk brengen door alle kritiek. “Mensen zijn voor me of haten me. Prima, beter dan dat ze niets van me vinden”, meent Wortelboer.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

‘Zelfkastijding’

Toch laten alle negatieve reacties Emma Wortelboer ook weer niet helemaal koud. Naar eigen zeggen gaat de 24-jarige televisiester vanavond dan ook niet op Twitter kijken wat de reacties zijn op de première van Tik M Aan. “Dat is zelfkastijding, dan hou je ervan om gepijnigd te worden. Soms is dat lekker, vanavond niet.

Je ziet Tik M Aan vanavond om 20.30 uur op NPO 1.