Fotograaf
ANP (Patrick Harderwijk) / BNNVARA (Wessel de Groot)
Emma Wortelboer op de rode loper bij televizier ring gala

Eind deze maand zendt BNNVARA de Spuiten en Slikken Sekstest 2021 uit. En presentatrice Emma Wortelboer heeft een goede reden om daar naar uit te kijken!

Geen taboes

Nu het kwik tegen het vriespunt aan zit, belooft BNNVARA een heet avondje met De Spuiten en Slikken Sekstest 2021. Daarin worden bekende Nederlanders aan de tand gevoeld over hun kennis van seksualiteit. En natuurlijk blijft er geen taboe onbesproken! De kandidaten van deze pikante quiz zijn onder meer Koen Kardashian, Youtuber Jessie Maya, presentator Eva Eikhout, Youtuber Nienke Plas en rapper Poke.
 

Article continues after the ad


De Spuiten en Slikken Sekstest 2021

De Spuiten en Slikken Sekstest 2021 wordt gepresenteerd door Emma Wortelboer. En de sensatie van De Slimste Mens heeft er zin in! “De Spuiten en Slikken Sekstest presenteren is fantastisch, want over seks raak je nooit uitgeleerd of uitgepraat”, aldus de Harry Potter-fan. Emma staat er overigens niet alleen voor; Jurre Geluk en Dzifa Kusenuh zijn haar co-presentatoren tijdens het programma.

 

Meespelen?

Je hoeft trouwens geen BN’er te zijn om mee te doen aan De Spuiten en Slikken Sekstest. Je kunt via de NPO3-app ook gewoon meespelen vanuit je luie stoel. Het ultieme hoogtepunt? De beste thuisspeler maakt kans op dezelfde prijs als het panel in de studio!

De Spuiten en Slikken Sekstest 2021 is op 31 januari om 20.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.