Emma Wortelboer in Dat Snap je als je ouder bent van BNNVARA

Na de zomer keert Emma Wortelboer terug op tv met Dat Snap Je Als Je Ouder Bent. En voor de inspiratie voor haar nieuwste programma hoefde zij niet ver te zoeken…

Tatoeages

In Dat Snap Je Als Je Ouder Bent bemiddelt Emma Wortelboer tussen ruziënde familieleden. Het verschil met titels als Het Spijt Me en Het Familiediner is dat dit programma zich richt op conflicten tussen tieners en hun ouders. Denk daarbij aan ruzies over vriendjes, huiswerk en tatoeages. Aan Wortelboer de taak om de bekvechtende gezinsleden dichter bij elkaar te brengen. En dat geen generatiekloof te diep is voor de  BNNVARA-diva, bewees ze vorig jaar al met deze briljante video!
 


Overschreeuwd

Het eeuwige geruzie tussen ouders en pubers is Emma Wortelboer beslist niet vreemd. “Het idee voor dit programma ontstond toen ik bij mijn ouders thuis was”, vertelt De Slimste Mens-finaliste. “Ik had het met mijn vader over werk en we werden overschreeuwd door mijn zusje die het weer eens niet eens was met mijn moeder. Mijn vader wees ernaar en zei: 'Daar moet je een programma over maken'.”

Article continues after the ad

Dat Snap Je Als Je Ouder Bent is dit najaar te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.