Als je Beauty and the Beast kent, dan ken je het liedje Belle. Luister naar Emma Watsons versie in de eerste clip van de live-actionfilm!

Article continues after the ad

Beauty and the Beast

Het kan je niet zijn ontgaan dat de live-actionversie van Beauty and the Beast eraan komt. Misschien staat de premièredatum van 29 maart zelfs al lang met een dikke stift in je agenda gemarkeerd. Maar wij zouden Superguide natuurlijk niet zijn als we je niet van de laatste nieuwtjes en voorproefjes op de hoogte zouden brengen!

Belle

Ook vandaag hebben we weer een goede reden om het over Beauty and the Beast te hebben, want Disney heeft na de nodige trailers nu de allereerste doorlopende clip uitgebracht. En niet zomaar een: in de clip zien en horen we hoe Emma Watson zich door haar dorp beweegt terwijl ze de Disney-klassieker Belle zingt.

Het was natuurlijk nogal de vraag hoe de filmmakers de animatiemusical uit 1991 zouden vertalen naar een live-actionversie, maar onze hoop op een goede afloop heeft met deze clip zeker weer een duwtje in de goede richting gekregen. En nu maar wachten natuurlijk, tot de 29e ...