Emily in Paris, seizoen 2

Het is bijna een jaar geleden dat we genoten van de heerlijk luchtige Netflix-reeks Emily in Paris. Fans die sindsdien reikhalzend uitkijken naar het tweede seizoen hebben geluk. Actrice Camille Razat licht namelijk alvast een tipje van de sluier op! 

Article continues after the ad

Zo vertelt ze in gesprek met People Magazine dat het zeker geen saai seizoen wordt.

Verwachtingen laaien op

Het tweede seizoen van Emily in Paris belooft immers een achtbaan aan emoties te weeg te brengen. "Het is veel gecompliceerder, de scènes emotioneler. Mijn rol is nog belangrijker. Ik denk dat seizoen twee nog beter wordt dan seizoen één, om eerlijk te zijn", zo verklapt ze alvast. En laten dat nu precies de woorden zijn die we willen horen.

Steun en toeverlaat

In het eerste seizoen verliet de Amerikaanse Emily (Lilly Collins) huis en haard om in Parijs om aan de slag voor een marketingbureau. Tot Emily's grote verbazing staan de Fransen alleen niet open voor een doorsnee meisje uit Chicago, op Camille na. Zij neemt de Amerikaanse onder haar hoede. Eén klein dingetje maakt hun prille vriendschap alleen wat fragiel: Emily heeft haar oog laten vallen op Camilles knappe vriend Gabriel. Oeps! Hoe het afloopt, zien we in het tweede seizoen.


Helaas weten we op dit moment ook nog niet wanneer de nieuwe afleveringen beschikbaar zijn. Het is in oktober 2021 precies een jaar geleden dat we Emily en haar vrienden leerden kennen. Of de makers dan al klaar zijn met S2, blijft de vraag.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.