Luke Evans en Emily Blunt namen plaats op de bank in The Jonathan Ross Show waar ze hun favoriete karaokenummer deelden. Luke wist zijn tegenspeelster (en ons) te imponeren met het nummer When We Were Young van Adele.

Article continues after the ad

“Oh, I think I fell in love with you a bit”, zegt Blunt nadat de Welsh acteur zijn gouden keeltje laat horen. De twee namen plaats op de bank bij Jonathan om te praten over hun nieuwe film The Girl on the Train, gebaseerd op de wereldwijde succesvolle debuutthriller van Paula Hawkins.

The Girl on the Train

In The Girl on the Train speelt Emily Blunt de gescheiden Rachel Watson die elke dag tijdens haar reis een in haar ogen perfect stel ziet; Megan en Scott Hipwell (Haley Bennett, Luke Evans). Dit krijgt snel een keerzijde, want Rachel ontdekt iets gruwelijks en de nachtmerrie waar ze in verzeilt raakt blijkt de waarheid. Rachel wordt onverklaarbaar gewond wakker en Megan is vermist. Terwijl Rachel verstrikt raakt in de vermissingszaak, gaat ze zelf op onderzoek uit.

Beauty and the Beast

We kunnen volgend jaar nog meer van Luke Evans’ zangtalent genieten. Dan is hij te zien én te horen in de live-action film van Beauty and the Beast waarin hij Gaston speelt. 

The Girl on the Train draait vanaf 6 oktober in de bioscoop.