Disneys Jungle Cruise met Dwayne Johnson en Emily Blunt

Emily Blunt en Dwayne Johnson schitteren momenteel in de bioscoop met Disney’s Jungle Cruise. Toch scheelde het maar weinig of Emily zat helemaal niet in de nieuwste avonturenfilm.

De actrice was pittig om te strikken voor de film. Emily wilde even een pauze nemen na Mary Poppins Returns en A Quiet Place Part II. Ze wees het script af, maar Dwayne maakte een filmpje voor haar. “Ik heb het 5 of 6 keer opnieuw gefilmd, omdat ik haar nog niet eens had ontmoet”, vertelde de acteur in een interview met The Hollywood Reporter. “Ik wilde haar laten weten hoe belangrijk ze was voor de film.

‘Gewoon geghost’

The Rock, lees hier waarom Dwayne zo wordt genoemd, vond het filmpje geslaagd, maar … “Ik hoorde nooit meer iets van Emily. Ze reageerde helemaal niet. Emily heeft me gewoon geghost.” De actrice vond het filmpje wel heel lief. “Ik wist alleen niet dat je zo gevoelig zou worden.” Uiteindelijk is ze toch overgehaald met het script en een flinke zak geld.

Article continues after the ad

Chemie

En maar goed ook! Het duo heeft volgens regisseur Jaume Collet-Serra ontzettend veel chemie op de set en op beeld. “Hun chemie was magisch. Ze gaven ons zo veel. We hadden veel beeldmateriaal. Ik zou nog twee andere films kunnen maken met totaal verschillende grappen, omdat ze gewoon zoveel gaven.

Jungle Cruise draait vanaf nu in de bioscoop. Lees hier onze recensie!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.