Dat Emilia Clarke de leukste ooit is, bewijst ze weer dubbel en dwars met een video waarin ze commentaar levert op de meest absurdistische Game of Thrones-theorieën.

Article continues after the ad

Fantheorieën

Game of Thrones is redelijk ingewikkeld. De een is een vriend van de ander die weer een verre achterneef is van hun geliefdes grootste vijand en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het leent zich dus perfect voor bizarre fantheorieën. Wie beter dan Daenerys herself, Emilia Clarke, om daar commentaar op te leveren?

Vergezocht

In de video van Elle laat de charmante actrice weten wat ze vindt van deze (soms wat vergezochte) theorieën. Nu rest alleen nog de vraag: welke hiervan zijn waar en welke niet? Benieuwd? Bekijk de video hierboven. Houd wel rekening met seizoen 6-spoilers trouwens!

Seizoen 7

De strijd om de Iron Throne is bijna gestreden. Volgende week, op 17 juli, start het zevende en een na laatste seizoen van Game of Thrones bij Ziggo Movies & Series. De serie liet daarom iets langer op zich wachten, maar dit mag de pret niet drukken. Alhoewel er minder afleveringen zijn, zijn ze langer en gaat er volgens de producenten veel meer gebeuren.