Emile Ratelband

Tsjakka! Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband (71) is voor de achtste keer vader geworden.

Article continues after the ad

Dat onthult showbizzkoning Evert Santegoeds in Privé. Het nieuws dat Emile een achtste Ratelbandje zou krijgen, werd vorig jaar al bekendgemaakt. Hij gaat deze echter alleen opvoeden, zonder de draagmoeder (waar in eerste instantie wel een omgangsregeling mee is), zo kondigde hij toen aan.  

'Mama'

Privé publiceerde ook het "merkwaardige geboortekaartje" van Emile en de mama van het kindje, een draagmoeder. Haar naam wordt daarop niet genoemd, zo meldt het weekblad. "De trotse ouders noemen zich Emile Ratelband & mama! De ‘mama’ in kwestie zou de 35-jarige draagmoeder Nathalie Silva uit Brazilië zijn, die de goeroe en poffertjesbakker via internet heeft leren kennen."

Babynaam

De naam? Die weten we! Emile noemde zijn dochtertje Betheke-Pleun. Een vrij normale naam aangezien hij in het verleden wilde dat één van zijn kids de naam Tsjakkalotte zou krijgen. Dat mocht echter niet van de burgerlijke stand. Overigens heten twee van zijn kids, een zoon en een dochter, Rolls en Royce. Betheke-Pleun is vernoemd naar Emile's dierbaren. "Naar mijn moeder en mijn tante. Twee vrouwen die veel voor mij betekend hebben", zegt hij tegen Story.

Leeftijd veranderen

Eind 2018 kwam Emile met zijn laatste grote media-offensief tot nu toe. Toen slingerde hij zichzelf weer eens het nieuws in. Hij kwam met de bizarre en inmiddels gefaalde eis dat hij zijn wettelijke leeftijd wil kunnen veranderen naar 49 jaar. Je bent zo oud als je je voelt, dacht ‘ie. Nou: Emile mocht zelfs in Britse talkshows langskomen. Ook hield Stephen Colbert hem genadeloos voor de gek. Aan aandacht geen gebrek.