Stop met wat je aan het doen bent! Laat het los, laat het gaan, en kom snel even kijken! Disney heeft ijskoud een trailer van Frozen 2 online geknald.
 

Over het verhaal van Frozen 2 is nog maar bar weinig bekend. Aan het einde van de eerste film waren Kristoff (Jonathan Groff) en Anna (Kristen Bell) verliefd op elkaar, en beloofde Elsa dat de deuren van haar kasteel voor iedereen open zouden blijven. Alles goed en wel, maar in de trailer voor Frozen 2 zien we welgeteld één deur. Deze stáát weliswaar open, maar het is een balkondeur, dus we weten niet of Elsa dit precies bedoelde in Frozen. Afijn.

Article continues after the ad

 

Frozen 2

In de nieuwe teaser zien we dat Elsa (Idina Menzel) van plan is om de zee over te steken. Is ze ergens gestrand? Is ze op zoek gegaan naar haar ouders, die op open zee verdwenen? Is ze vergeten een deur open te zetten, of juist af te sluiten? We weten het niet... Wel zien we Elsa samen met haar zus en vrienden in een groot bos… zelfs de niet zo snuggere sneeuwpop Olaf (Josh Gad) is van de partij!
 

Voor een prinses die in de vorige film nog ‘laat het los, laat het gaan’ zong, is de stemming in de Frozen 2-trailer wel behoorlijk ernstig. Ook een mogelijke vriendin voor Elsa is nog nergens te bekennen. Mede dankzij de geweldige muziek werd Frozen in 2013 een regelrechte megahit. Sterker nog: op dit moment is het de succesvolste animatiefilm ooit, hoewel The Incredibles 2 Elsa en Anna op de hielen zit.
 

Frozen 2 draait vanaf 20 november in de bioscoop. Van de zomer zien we eerst nog Toy Story 4, die ziet er ook al heel ehm… cool uit.