The Umbrella Academy-acteur Elliot Page

Elliot Page is helemaal klaar voor de zomer! De acteur deelde voor het eerst zijn ontblote bovenlijf na zijn transitie naar een mannelijk lichaam.

Elliot straalt met een grote glimlach op zijn gezicht. “Transbaby’s eerste zwembroek #transvreugde #transismooi”, laat hij op Instagram weten. Ook zijn collega’s van The Umbrella Academy, waarvan seizoen 3 het meest epische seizoen tot nu toe wordt, zijn trots. “Klaar voor de zomer!” vertelde Justin Min (Ben Hargreeves) en voor Justin Cornwell (Marcus) vielen wat puzzelstukjes op de juiste plaats. “Nu zie ik waarom je van me won tijdens onze workout.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Emma Portner

De acteur kwam begin december uit de kast als transgender. Destijds was hij nog samen met zijn toenmalige vrouw Emma Portner. Hoewel de twee elkaar nog steeds steunen, vroegen ze eind januari een scheiding aan.

Article continues after the ad

‘Hier ben ik’

Nu het bekend is dat Elliot transgender is, heeft hij eindelijk het gevoel dat hij ‘gewoon kan bestaan’. Dat vertelde de acteur in een interview aan Oprah Winfrey. “Uit de douche stappen, een handdoek om je heupen slaan en jezelf in de spiegel zien: ja, hier ben ik. Zonder moment van paniek. Ik kan mijn borst aanraken en me comfortabel voelen, voor het eerst in mijn leven.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.