Ellen Page als Vanya in The Umbrella Academy op Netflix

Elliot Page (voorheen bekend als Ellen Page) heeft zojuist bekendgemaakt transgender te zijn. Je kent hem onder meer uit de Netflix-serie The Umbrella Academy.

Nieuwe naam: Elliot Page

Elliot Page plaatste zojuist een lange post op Twitter. De acteur maakte daarin bekend transgender te zijn. Page wil voortaan graag aangesproken worden met ‘he’ of ‘they’. Ook heeft de acteur dus een nieuwe naam voor zichzelf gekozen: Elliot Page. Ondanks dat Elliot blij is met de onthulling, is het ook wel een spannend moment: “Ik voel me gelukkig dat ik dit kan opschrijven. Ik weet hoe bevoorrecht ik ben. (…) Desondanks ben ik ook bang voor de haat, de ‘grappen’ en het geweld."

Article continues after the ad

Page blijft te zien in The Umbrella Academy

Zoals gezegd, kun je Page onder meer kennen uit de films Juno en Inception, én de succesvolle Netflix-serie The Umbrella Academy. De streamingdienst heeft inmiddels ook gereageerd op de onthulling: “Zo trots op onze superheld! We houden van je, Elliot! We kunnen niet wachten om je terug te zien in seizoen 3!"

 

En nu we het er toch over hebben: onlangs werd The Umbrella Academy verlengd met een derde seizoen. Jammer genoeg is nog niet bekend wanneer we de serie op Netflix mogen verwachten

Fun fact: wist je dat Elliot zijn huidige vriendin op de set van de serie ontmoet heeft?