Elliot Page en Emma Portner

Elliot Page, bekend van o.a. Juno en The Umbrella Academy, is gescheiden van zijn vrouw Emma Portner. Het stel was ongeveer drie jaar getrouwd, nadat ze kennismaakten via Instagram.

Volgens de website Entertainment Tonight heeft Elliot vandaag officieel een scheiding aangevraagd. Page en Portner stuurden daarnaast een verklaring naar de Amerikaanse site The Hollywood Reporter.

Het stel verklaart dat ze sinds augustus 2020 niet meer samenwoonden, en uiteindelijk besloten te scheiden. “Na veel nadenken hebben we de moeilijke beslissing genomen om te scheiden, nadat we afgelopen zomer uit elkaar gingen. We hebben nog steeds erg veel respect voor elkaar, en blijven zeer goede vrienden.”

Article continues after the ad

Geheime bruiloft, stiekeme scheiding

Elliot Page maakte eind vorig jaar bekend trans man te zijn in een emotionele socialmediapost. Hij kreeg hartelijke steun van zijn vrouw Emma, hoewel de twee toen eigenlijk al gescheiden van elkaar leefden, zo blijkt nu.

Elliot Page is op dit moment het bekendst vanwege zijn rol als Vanya Hargreaves in de Netflix-superheldenserie The Umbrella Academy.