Ellie Lust

Ellie Lust vindt het “ontzettend jammer" dat er zoveel ophef is rondom de actie #zingcoronadewereld uit. Maandagavond reageerde ze bij Eva Jinek aan tafel op alle negatieve reacties. Ze zingt zelf mee met het lied 'Zon'.

'Neem nog een augurk'

De oud-politieagente is een van de honderd BN’ers die meezingt met het lied Zon, dat maandag werd uitgebracht bij Jinek. Al voordat het lied openbaar was, stroomden de negatieve reacties binnen. Het publiek doopte het nummer meteen om tot het 'coronalied'. Hier was de BN’er niet van gediend. “Laten we allemaal positief zijn”. Ellie Lust vindt dat al die reacties niet passen bij de positieve intentie van het lied. “Neem nog een augurk en ga lekker slapen”, oppert de oud-politievrouw.

Article continues after the ad

Veer in de reet

De BN’ers worden ervan beschuldigd het zogenaamde coronalied alleen voor hun eigen gewin te maken. Hier is mede-zanger Jeroen Van der Boom het niet mee eens. Hij gaf op Instagram ook zijn mening. "Iedereen doet z'n best, iedereen probeert een steentje bij te dragen. En als je wordt gevraagd om iets te doen voor een ander: dan doe je dat gewoon. Niet om jezelf een veer in de reet te steken maar om een liedje te zingen om mensen kracht te geven”. 

Het is niet de eerste keer dat Ellie Lust reageert op ophef. Eerder had ze felle kritiek op de politie om hun gebrek aan homo-acceptatie.