Het was misschien wel het pijnlijkste sterfgeval in de geschiedenis van Grey’s Anatomy: Derek ‘McDreamy’ Shepherd. Patrick Dempsey, de acteur die 11 jaar lang de rol vertolkte verliet in 2015 de ziekenhuisserie. Sinds zijn vertrek heeft tegenspeelster Ellen Pompeo hem nooit meer gesproken.

Article continues after the ad

Het doet de harten van alle MerDer-fans nog steeds pijn. Om er nog een schepje bovenop te doen, komt Ellen tijdens de talkshow van Jada Pinkett Smith met het nieuws: “We hebben elkaar dus niet gesproken, maar er zal altijd een plekje in mijn hart blijven voor Patrick”. Bekijk het fragment hieronder, vanaf 22:32 is ze te horen over Grey's Anatomy. 

Vertrek

Toch vindt Ellen het niet gek dat ze elkaar niet meer spreken. Zo gaf ze in de talkshow aan dat wanneer mensen de serie verlaten, ze zichzelf soms opnieuw moeten vinden en ontdekken wie ze zijn zonder de show. “Ik heb niets tegen hem. Hij is een geweldige acteur en we hebben samen de beste televisie gemaakt die je maar zou kunnen maken”.

Videoland

Fans van Grey’s Anatomy mogen flink gaan juichen, want in 2019 zijn alle seizoen van de ziekenhuisserie weer te zien op Videoland. Die past dus ook mooi op je goede voornemens-lijstje van 2019

 

Seizoen 15 van Grey's Anatomy is vanaf 8 januari te zien op NET5.