Grey's Anatomy

Het begint bijna een jaarlijkse discussie te worden: krijgt Grey’s Anatomy nog een nieuw seizoen? Ellen Pompeo wil er weinig over kwijt, maar verwacht dat de serie niet lang meer doorgaat.

Voor de uitreiking van de Emmy’s werd Grey’s Anatomy-ster Ellen Pompeo geïnterviewd op de rode loper. Grey’s Anatomy start binnenkort aan het achttiende seizoen en in het vorige seizoen kwamen er ineens heel wat bekende gezichten terug. Fans vragen zich af of de populaire dramaserie naar het einde toewerkt door nog een paar ‘greatest hits’ te laten zien.

Pompeo kon er geen definitief antwoord op geven, maar zei wel dat “fans er niet ver naast zitten”. Pompeo heeft al jarenlang een lastige verhouding met haar eigen serie: Grey’s maakte haar enorm bekend, maar na een jaar of 20 wil je ook wel eens iets anders doen!

Article continues after the ad

Pompeo: “Ik heb al eerder geprobeerd om te vertrekken, ik heb het écht geprobeerd. Ik heb goede contacten met de zender ABC en ze hebben me altijd weten te motiveren. Zolang Grey’s Anatomy op creatief vlak interessant blijft gaan we door. Wonderbaarlijk genoeg hebben we nog steeds redenen gevonden om door te blijven gaan.”

 

Het slot van Grey's Anatomy?

Het 18de seizoen van Grey’s Anatomy start eind september in Amerika, maar over een 19de reeks wilde Pompeo nog niet nadenken, en over een eventueel einde van Grey’s Anatomy ook niet. “Ik mag er niets over zeggen: ik heb bepaalde afspraken gemaakt met mensen en daarover kan ik nog niets kwijt.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nadat oudgedienden als Patrick Dempsey in seizoen 17 terugkeerden, zien we in de komende reeks o.a. Addison Montgomery (Kate Walsh) die na het achtste seizoen uit de serie verdween. In Nederland kun je alle seizoenen checken via Disney+.