Volgende week is het Halloween. Zanger Sam Smith kreeg bij Ellen DeGeneres alvast een voorproefje met een griezelige prank!

Article continues after the ad

Niet pluis

Talkshowpresentatrice en comédienne Ellen DeGeneres is altijd wel in voor een geintje. Aangezien Halloween voor de deur staat, besloot zij om Sam Smith eens flink te laten schrikken. Niet het makkelijkste slachtoffer, want de Britse zanger woont naar eigen zeggen in een spookhuis: een oud schoolgebouw van 300 jaar oud waar het ’s nachts niet pluis is. Opvallend genoeg lijkt hij hier zich niet echt druk om te maken. Ellen moest dus alles uit de kast halen om haar gast op de kast te krijgen!

Foetushouding

Terwijl Sam vertelt over zijn nachten in het spookhuis, doemt er een dreigende gestalte achter de zanger op. Nou ja, dreigende gestalte… een stagiair met een laken over zich heen. Maar Ellen zou Ellen niet zijn als ze niet nog een tweede verrassing in petto heeft voor de artiest. En die verrassing laat de zanger bibberend in foetushouding achter op de stoel van Ellen. Happy Halloween!