Ellen DeGeneres

Talkshowhost Ellen Degeneres zit er helemaal doorheen. De comédienne vat de negatieve berichten die recent de ronde doen zwaar op. Het begon allemaal met onze eigen NikkieTutorials... Verschillende Amerikaanse media melden dat Ellen kapot is van de kritiek.

Gemene berichten

Alhoewel Ellen zich altijd voordoet als de goedheid zelve, schetsten de berichten over haar een heel ander plaatje. Verschillende oud-medewerkers van de televisiekoningin halen naar haar uit in de media. Het begon bij YouTube-ster Nikkie de Jager (NikkieTutorials) toen ze op tv vertelde hoe kil ze werd ontvangen tijdens haar bezoek aan de Ellen Degeneres Show. Nikkie was vereerd te zijn uitgenodigd, maar ze vond de aanpak van de Amerikaanse talkshowhost niet helemaal oké. Bij DWDD deed ze een boekje open over haar ontmoeting met Ellen. De make-up guru krijgt nu ook haar eigen tv-show!

 

In zak en as

Na NikkieTutorials bleven de negatieve berichten over Ellen maar komen. Ze zit daardoor in zak en as volgens een insider. "Ellen zit er helemaal doorheen. In eerste instantie dacht ze dat dit gewoon wat zure berichten waren van zogenaamde 'haters', maar inmiddels neemt het een heel andere vorm aan. Mensen klappen echt uit de school over haar en niet bepaald op een zachte manier. Het gaat maar door en dat vreet aan haar", citeert het Amerikaanse blad US Weekly.

Article continues after the ad

Geen reputatieschade

Ondanks alle negativiteit rondom de presentatrice denkt de bron van US weekly dat Ellen Degeneres' reputatie het wel overleeft. "Ellen komt al zolang bij mensen in de huiskamer, het zal echt meer kosten dan een bodyguard en een blogger om de mening over haar te doen veranderen."