Ellen Degeneres, corona

De 62-jarige talkshowhost Ellen DeGeneres is besmet met het coronavirus. Dat laat de Amerikaanse ster weten op haar Instagram-account.

Article continues after the ad

"Ik wil jullie allemaal laten weten dat ik positief getest ben op COVID-19. Gelukkig voel ik me nu prima", schrijft de Amerikaanse talkshow in het onderstaande bericht. "Iedereen die in nauw contact met mij is geweest, is op de hoogte gesteld en ik volg alle juiste richtlijnen. Ik zie jullie allemaal weer na de feestdagen. Blijf alsjeblieft gezond en veilig." 

 

Volgende tegenslag

Het is de zoveelste tegenslag voor de ster, zo bleek eerder vandaag al. Diverse bronnen die dicht bij de productie van haar talkshow staan, beweren namelijk dat het na alle aantijgingen van eerder dit jaar lastig is om gasten te regelen. "Er zijn mensen die echt weigeren nog langs te komen, zelfs al is het via beeldbellen. Verschillende agentschappen van beroemdheden zijn ook bang bij Ellen te gaan zitten omdat ze geen onderdeel willen zijn van haar goedmaakpoging." 

Minder sponsorberichten

Als dat voor Ellen niet al reden tot zorg is, neemt het aantal sponsoren van The Ellen DeGeneres Show ook nog eens af. Buzzfeed vergeleek de cijfers van 2019 met dit jaar en daaruit blijkt dat er alleen al op het Instagram-kanaal een vermindering zichtbaar is. Het is wel even afwachten of deze lijn doorzet, maar dat is dus na haar coronabesmetting weer een probleem voor volgend jaar.