Avast ye, Keira Knightley is gespot in de nieuwe internationale trailer voor de aankomende film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales!

Article continues after the ad

"He's a pirate"

Volgens de eerste recensies gaat de vijfde en laatste film uit de Pirates of the Caribbean-reeks terug naar de roots van Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. En wat is er dan beter dan de terugkeer van twee hoofdrolspelers: Keira Knightley als Elizabeth Swann en Orlando Bloom als Will Turner?

Flying Dutchman

We zagen het piratenkoppel voor het laatst in de derde film, Pirates of the Caribbean: At World’s End, waarin Will de taak overnam van Davy Jones als kapitein van de Flying Dutchman om de doden op zee naar de overkant brengen. Op zijn laatste dag aan land trouwde hij met Elizabeth… met een zoontje als resultaat.

Hun zoon, Henry Turner (gespeeld door Brenton Thwaites), speelt één van de hoofdrollen in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. In de laatste teaser zagen we hoe vader en zoon werden herenigd. Het was nog maar de vraag of Elizabeth ook haar rentree zou maken. En inderdaad: in de laatste internationale trailer is Swann heel even te zien! Check de trailer hierboven.

Drietand van Poseidon

In Dead Men Tell No Tales wordt kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) achternagezeten door zijn oude aartsvijand Captain Salazar (gespeeld door Javier Bardem), die ontsnapt is uit de Devils Triangle.

Sparrow moet op zoek naar de legendarische drietand van Poseidon om Salazar en zijn bemanning te verslaan. Hij wordt hiervoor vergezeld door Henry en Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Ook aan boord deze film: Geoffrey Rush als Barbossa, Stephen Graham als Scrum en Kevin McNally als Gibbs. Dead Men Tell No Tales wordt geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg en is een productie van Jerry Bruckheimer.

Dead Men Tell No Tales draait vanaf 25 mei in de bioscoop.