Elise uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Wat lief! Wie dacht dat Elise uit Boer zoekt Vrouw op een of andere manier kwaad was op boer Bastiaan omdat hij niet haar, maar Milou koos tijdens dat hartverscheurende afscheid; nee hoor. Sterker nog: Elise ging zelfs dineren met het kersverse koppeltje!

Article continues after the ad

"Yesssss het hoge woord is eruit!!!!", schreef ze gisteren direct na de allerlaatste aflevering (check hier een uitgebreide recap) op Instagram. Elise zit (op veilig afstand) aan tafel bij Bastiaan en Milou, die voor haar hebben gekookt. Of ja: het is een maaltijd van 'boer Bassie' himself, aldus de deelneemster.

Alle geluk van de wereld

Hoewel Elise Bastiaan wel zag zitten, en in tranen uitbarstte toen hij toch voor Milou ging, zit er overduidelijk geen kwaad bloed tussen hen. Ze is oprecht blij voor hem en Milou. "Eindelijk mag de wereld zien wat voor een geweldig stel jullie zijn. Ik wens jullie niets dan alle geluk van de wereld en heb er alle vertrouwen in dat jullie voor elkaar zullen gaan."


Nieuwe liefde voor Elise

Gelukkig zorgde cupido ook voor een enorme voltreffer in het leven van Elise. Na de opnames van Boer zoekt Vrouw liep ze een oude vriend van de middelbare tegen het lijf en toen sprong de vonk opeens over! Wat goed!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dit was het dan. Vol goede moed dook ik in het diepe.. Wat heb ik veel meegemaakt en geleerd in dit hele Boer zoekt vrouw avontuur.. En ik kan zeggen dat ik dit voor geen goud had willen missen! Ga met 100% voor wat je wilt, heb ongeremd lief vol overgave. Bij twijfel, DOEN! Heb lef en ga maar op je bek. Wees ALTIJD trouw aan jezelf, ook al staat er bijna 24/7 een camera op je mik. Schaam je niet voor verdriet, maar laat zien wat je raakt. Wees open, eerlijk en oprecht. Weet dat alles gebeurt met een reden en uiteindelijk het juiste op je pad zal komen. Oordeel niet, als je niet het hele verhaal kent.. (!!) Ik ben geraakt door negatieve woorden op social media, ik ben uitgescholden en voor allerlei kwade dingen uitgemaakt. Maar dat is allemaal oké. Niet iedereen hoeft mij leuk te vinden. Zolang ik zelf maar weet wat mijn intentie is en besef dat ik misschien hele flauwe humor heb, maar het nooit mijn bedoeling is om iemand te kwetsen! En wat ben ik overladen met liefde. Het raakt me enorm, hoe mijn omgeving heeft meegeleefd in het hele avontuur.. Wat voel ik me vreselijk verwend met lieve familie, vriendinnen, collega's en andere bekenden. Dat ze mij zeiden 'Het was je zo gegund'. Dat ze mijn vangnet waren als ik de negatieve dingen op social media even niet meer aankon. Dat ze mij onvoorwaardelijk steunen en er ALTIJD voor mij zijn. Ook mensen die mij niet persoonlijk kenden, namen de moeite een berichtje te sturen en me een hart onder de riem te steken, ook voor jullie, bedankt!! Het was een enorm intense periode, ook om alles geheim te moeten houden, terwijl de hele rollercoaster in oktober 2019 al is begonnen! Ik heb geleerd op een trekker te rijden, heb van dichtbij meegemaakt wat een 'oogstdag' inhoud, heb nóg meer respect gekregen voor al die hardwerkende boeren, ik heb in de STORY en in de krant gestaan, en bovendien heb ik er dankzij bzv nieuwe vriendinnen bij gekregen ... Toch een paar to do's afvinken van mijn bucketlist😜 *tekst gaat verder in opmerkingen 😉

Een bericht gedeeld door Elise (@eliseepker) op

 

Foto: Linelle Deunk