Mick MAFS tijdens EK 2021

De EK-droom van Nederland is in duigen gevallen! Na drie geweldige wedstrijden in de voorrondes was Tsjechië in de achtste finale van vanavond te sterk voor ons oranje team. En daar balen diverse BN'ers als een stekker van.

Article continues after the ad

Nu kunnen veel van die sterren snel thuis hun verdriet verdrinken of hun bed opzoeken, maar dat geldt niet voor Mick uit het afgelopen seizoen Married at First Sight. Hij werd met een veelzeggend gezicht gespot op de Hongaarse tribune.

Gespot in het publiek

En dat moment ging niet onopgemerkt voorbij dankzij oplettende Twitteraars die hem nog lang niet zijn vergeten. Diverse fans vragen zich af of ze het goed hebben gezien. "Wie zag ook Mick van Married at First Sight in het publiek?" aldus een Twitteraar. Iemand anders zet hem voor het blok: "Mick, waar is Daisy?" Nou, zijn liefdesavontuur met de Amsterdamse eindigde net zo snel als het EK voor Nederland.... Autsj! 

Lees hier snel meer comments.


Nog meer teleurstelling

Natuurlijk is hij niet de enige die er flink de balen in heeft. Diverse BN'ers en overige kanalen laten na het 0-2 verlies tegen Tsjechië van zich horen op de socials. Bekijk enkele berichten hieronder!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)


Wil je ondanks het verlies toch nog in de voetbalsferen blijven? Lees dan hier welke shows je niet mag missen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.