De nieuwe film van Guilllermo Del Toro heet Scary Stories To Tell In The Dark en tijdens de Super Bowl afgelopen nacht is de eerste teaser trailer te zien geweest. Wat zeggen we? Meerdere teaser trailers van zo'n 15 seconden. 

Article continues after the ad

Enge boeken

De film van regisseur Guillermo Del Toro (Shape of Water) zit al jaren in de pijpleiding. Het script heeft drie revisies gehad voordat het definitief werd. De film is gebaseerd op de kinderboekenserie 'Scary Stories To Tell in the Dark'. Kinderen verslonden de boeken die niet alleen spannende verhalen bevatte, maar ook vreselijk enge tekeningen. 

Meervoud

Dat er 'iets' over de film zou worden getoond gisteravond, dat was al duidelijk. Maar wat? Het bleken allemaal kort teasertjes te zijn die allemaal een beetje weggeven over de verschillende personages in de film. Het verhaal gaat namelijk over een groep kinderen die gaat onderzoeken hoe de moorden in hun kleine stad zijn gebeurd. Dus het lijkt een beetje een Stranger Things-achtige situatie. En voor wie de serie als kind gelezen heeft is de grote vraag: welke verhalen en welke personages gaan we terug zien?

Kijk hier naar de achter elkaar geplakte teaser trailers van de nieuwe Guillermo Del Torro Scary Stories To Tell in the Dark.